1. Anasayfa
  2. /
  3. Sektörden Haberler
  4. /
  5. Parkurda Başarı Hikayeleri
  6. /
  7. ARS MAKİNA: “PARKURDA.COM’UN Bİ̇ZE KATKISI ÇOK BÜYÜK”

ARS MAKİNA: “PARKURDA.COM’UN Bİ̇ZE KATKISI ÇOK BÜYÜK”

Ars Makina dijital dünyadaki iş yelpazesini Tezmaksan’ın parkurda.com platformu ile arttırıyor. Sanayi sektöründe yedek parça imalatı ve kalıp üretimi alanında 2016 yılından beri faaliyet gösteren Ars Makina, Tezmaksan’ın fason iş yaptırmak isteyenlerle fason iş almak isteyenleri buluşturduğu Parkurda.com platformu ile daha geniş iş alanlarına ulaşıyor.

Fason imalat sektörü üzerinden teklifler verilip alındığını kaydeden Ars Makina Genel Müdürü Burak Arslan, parkurda.com’un herkes için faydalı olacağını ifade ederek sektördeki verimliliklerinin Tezmaksan’ın bu platformu sayesinde nasıl arttığını şu şekilde dile getirdi:

PARKURDA.COM’UN BİZE KATKISI ÇOK BÜYÜK
“Ars Makina olarak daha çok fason imalatı gerçekleştirmekteyiz. Çeşitli iş makinesi yedek parça imalatı, Türk traktör yedek parça imalatı ve bunun yanı sıra enjeksiyon kalıp, bükme ve kesme kalıpları yapmakta, ayrıca plastik enjeksiyon baskı hizmeti de sunmaktayız. Tezmaksan’ın parkurda.com sitesi ile tanıştığımız ilk günden bugüne bize sağladığı katkı çok büyük. Parkurda ile daha geniş çalışma alanlarına ulaşabiliyor, iş alımlarınızın oranını maksimum seviyeye çıkarabiliyor ve verimliliğinizi artırabiliyorsunuz. Biz de Parkurda.com ile tüm bu iş hacmine daha kolay bir şekilde ulaşmayı başardık. Sektöre yararlı böyle bir sitenin kazandırılmış olması çok güzel bir girişim. Parkurda.com’un kullanan herkese faydalı olacağını düşünüyorum.”

Bu İlanı Paylaş