1. Anasayfa
  2. /
  3. Sektörden Haberler
  4. /
  5. Parkurda Başarı Hikayeleri
  6. /
  7. DAĞDAŞ KALIP MAKİNE: “PARKURDA.COM İŞ VE GÖRÜŞ YELPAZEMİZİ GENİŞLETİYOR”

DAĞDAŞ KALIP MAKİNE: “PARKURDA.COM İŞ VE GÖRÜŞ YELPAZEMİZİ GENİŞLETİYOR”

Dağdaş Kalıp Makine Firma Sahibi Derviş Dağdaş: “Parkurda.com fason iş veren imalatçı firmaları kolayca listeleyip inceleme yapabilmeyi, iş ve görüş yelpazemi genişletmemi sağlıyor ve eğitim olanağı sunuyor. İşimizi en iyi şekilde yapmayı ilke edinmiş firmamız, Aksaray Organize Sanayi Bölgesi’nde 1997 yılından bu yana hizmet vermektedir.”

Dağdaş Kalıp Makina olarak müşterilerinize sunduğunuz spesifik teknoloji nedir?
Bu spesifik teknoloji ve uygulama, hangi üretim ortamında ve biçiminde kullanılıyor? Dağdaş Kalıp olarak makine parçaları, sac kalıpları, plastik kalıpları, baskı, talaşlı imalat alanında fason iş konusunda hizmet veren bir firmayız. İşi yapıp bitirmeyi değil süreklilik elde etmeyi, çalıştığımız müşterilerimize güven vermeyi ve işimizi en iyi şekilde yapmayı ilke edinmiş firmamız, Aksaray Organize Sanayi Bölgesi’nde 1997 yılından bu yana hizmet vermektedir.

Parkurda.com ile ne zaman ve nasıl tanıştınız?
Firmanıza sağladığı fayda hakkında neler söylersiniz? Parkurda ile Tezmaksan aracılığı ile tanıştık. CNC’lerimizle gerçekleştireceğimiz fason işleri alabilmek için yardımcı olan bir platform. Fason iş veren imalatçı firmaları kolayca listeleyip inceleme yapabilmeyi, iş ve görüş yelpazemizi genişletmemizi sağlıyor ve eğitim olanağı sunuyor. Firmamızla ilgili gelişmeleri, yenilikleri, ürünlerimizi, yaptığımız fason işleri yayınlamamızı ve sipariş alabilmemizi kolaylaştırmak için kurulmuş çok iyi bir platform. Güncel bir şekilde kullanımına devam edeceğimizi düşünüyorum.

Yaşadığımız pandemi dönemi ve geleceğin dijital dünyasını düşündüğünüzde parkurda.com firmanız için ne ifade ediyor?
Zorlu süreçlerden geçtiğimiz bu dönemlerde iş potansiyellerimizin %45-50 oranında düştüğünü görebiliyoruz. Pandemi sürecinde karşılıklı görüşmelerin azaldığı bir dönemdeyiz. Böyle bir dönemde tedarikçi bulmak ya da başka firmaların tedarikçisi olmak için ortak bir online platformun olması çok faydalı olacak.

Bu platform üzerinden gerçekleştirdiğiniz teklif verme süreci ve satış deneyiminizi bizimle paylaşır mısınız?
Platforma kayıt işlemimizi gerçekleştirdik. Platformu kullanırken bir teklif geldi, şaşırdık ve hemen teklifi değerlendirmeye aldık. Daha sonra teklifi onayladık ve 2-3 iş günü içerisinde siparişimizi yapıp teslim etik. Yeni teklifler var mı diye sık sık kontrollerde bulunuyoruz. Biz tedarikçiler için gerçekten kullanışlı bir platform olduğunu düşünüyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Bu İlanı Paylaş