1. Anasayfa
  2. /
  3. Sektörden Haberler
  4. /
  5. Parkurda Başarı Hikayeleri
  6. /
  7. DATA CNC: “PARKURDA.COM DENEYİMLERİMİZİ VE GÜCÜMÜZÜ ARTIRIYOR”

DATA CNC: “PARKURDA.COM DENEYİMLERİMİZİ VE GÜCÜMÜZÜ ARTIRIYOR”

Data CNC Üretim Şefi Ergün Koçer: “Farklı projeler ve materyallerle çalışma sürekliliğimizde Parkurda’nın sunduğu hızlı iletişim ortamının etkisi çok büyük. Parkurda hem deneyimlerimizi hem de firmamızın gücünü dolaylı olarak arttırıyor.”

Data CNC olarak müşterilerinize sunduğunuz spesifik teknoloji nedir? Bu spesifik teknoloji ve uygulama, hangi üretim ortamında ve biçiminde kullanılıyor?

Data Makina Limited Şirketi olarak Data CNC isimli bir CNC kesim servisi yönetiyoruz. Makinalarımız ile hızlı CNC üretim konusunda modern çözümler sunuyoruz. Projelendirmede mühendis yaklaşımı ve müşteri odaklı üretimimiz ile CNC dik işleme çözümlerini yürütüyoruz.

Tüm metal alaşımlarını kesmekle birlikte çelik dışı metallerin kesimlerinde ve robotik uygulama parçaları üretiminde yoğun bir deneyimimiz mevcut. Mini/mikro parçaların, hareket iletim mekanizmalarının kesimleri gibi farklı projeleri kesebilmekteyiz.

Parkurda.com ile ne zaman ve nasıl tanıştınız? Firmanıza sağladığı fayda hakkında neler söylersiniz?

Parkurda.com sitesi ile Tezmaksan’ın mail bülteni aracılığıyla tanıştık ve hemen üye olduk. Parkurda sitesinin arkasında Tezmaksan’ın olması bize Parkurda’nın kalitesi ve devamlılığı konusunda güven veriyor. Tezmaksan ekibine site bilgilendirmesi ve Frontier CNC makinalarımız ile ilgili destekleri konusunda teşekkür ederiz.

Yaşadığımız pandemi dönemi ve geleceğin dijital dünyasını düşündüğünüzde parkurda.com firmanız için ne ifade ediyor?

Parkurda platformunun yüksek bir potansiyeli olduğunu düşünüyoruz. Özellikle pandemiden kaynaklanan yeni düzende online bir teklif platformunun olması içinde bulunduğumuz şehirden, bölgeden bağımsız işlere dahi girebilmemize olanak sağlıyor. Farklı projeler ve materyallerle çalışma sürekliliğimizde Parkurda’nın sunduğu iletişim ortamının etkisi çok büyük. Parkurda hem deneyimlerimizi hem de firmamızın gücünü dolaylı olarak arttırıyor.

Bu platform üzerinden gerçekleştirdiğiniz teklif verme süreci ve satış deneyiminizi bizimle paylaşır mısınız?

Genellikle her gün Parkurda platformunda işleme & fason hizmetini yaptığımız dik işleme merkezlerine uygun ilanları araştırıyor ve ilgili firmalarda site üzerinden irtibata geçiyoruz. Teklif hazırlama aşamasında müşteri faydasını ve üretim kalitesini maksimize edecek bir yaklaşımla hareket ediyoruz. Müşteri deneyimini parkurda aşamasında tanışmadan son üretim aşamasına kadar etkili ve iletişim odaklı götürmeye çalışıyoruz.

 

Bu İlanı Paylaş