1. Anasayfa
  2. /
  3. Sektörden Haberler
  4. /
  5. Parkurda Başarı Hikayeleri
  6. /
  7. A.P.S OTOMOTİV : “PARKURDA.COM’A ÜYE OLDUKTAN 3 GÜN SONRA İLK SİPARİŞİMİZİ ALDIK”

A.P.S OTOMOTİV : “PARKURDA.COM’A ÜYE OLDUKTAN 3 GÜN SONRA İLK SİPARİŞİMİZİ ALDIK”

A.P.S. Otomotiv Genel Müdürü Olcay Özmen: “Parkurda ile yaklaşık 1 hafta önce tanışma şansına sahip olduk ve tanıştıktan 3 gün sonra ilk onaylı siparişimizi aldık.”

Parkurda bu zor dönemde gerek tedarik gerekse üretim desteği anlamında bir elçi vazifesi üsleneceğini, firmalara farklı il ve bölgelerdeki sanayi kuruluşları ile çalışma fırsatı sunacağını düşünüyorum. Sipariş almış bir firma olarak bizim gibi orta ölçekli firmalara bu karanlık günlerde ışık oluyor. Kim bilir belki ilerleyen zamanda Avrupa’ya çalışma fırsatı bile sağlayacaktır.

Bu platform üzerinden gerçekleştirdiğiniz teklif verme süreci ve satış deneyiminizi bizimle paylaşır mısınız?
Platforma kayıt işlemimi tamamladım, platforma girdiğimde birçok teklif istendiğini gördüm. İnceledikten sonra teklifimi ilettim. Bir gün sonra teklifim onaylandı. Gerçekten şaşırmıştım. Daha sonra bir telefon aldım. Teklifimin onaylandığını ve teknik detay için tekrar aranacağım söylendi. Platform üzerinde anlamadığım bilmediğim sormak istediğim ne varsa Nalan Hanım yardımcı oldu, kendisine teşekkürlerimi iletiyorum. Zaman zaman yeni teklifler var mı diye bakıyorum. Biz tedarikçiler için güzel bir platform olduğunu düşünüyorum. Emeği geçen her bir arkadaşımın eline, yüreğine sağlık.

APS Otomotiv olarak müşterilerinize sunduğunuz spesifik teknoloji nedir? Bu spesifik teknoloji ve uygulama, hangi üretim ortamında ve biçiminde kullanılıyor?
A.P.S Otomotiv müşterilerine hassas makine parçaları, kontrol fikstürleri, kontrol mastarları, özel makine parçalarının üretimi konusunda hizmet veren bir sanayii kuruluşudur. 1200 m2 alanda, bünyesinde 9001-14001,18001 kalite belgelerini barındıran müşteri memnuniyetini ve sürekli inovasyonunu ilke edinmiş firmamız Bursa Çalı Sanayi Bölgesi’nde 2013 yılından bu yana hizmet veriyor.

Parkurda.com ile ne zaman ve nasıl tanıştınız? Firmanıza sağladığı fayda hakkında neler söylersiniz?
Tezmaksan tarafından kurulmuş bir platform olan Parkurda ile yaklaşık 1 hafta önce tanışma şansına sahip olduk ve 3 gün sonra ilk onaylı siparişimi de aldım. Açıkçası teklifi verirken böyle bir durumun gerçekleşeceğine çok fazla ihtimal vermemiştim fakat şu an parkurda üzerinden almış olduğum siparişimi makinalarımda üretiyorum. Bu gerçekten harika bir olay.

PARKURDA.COM BU ZOR DÖNEME IŞIK OLDU
Yaşadığımız pandemi dönemi ve geleceğin dijital dünyasını düşündüğünüzde parkurda.com firmanız için ne ifade ediyor?
Küresel olarak dünya genelinde yaşadığımız bu zor dönemde üretim yaklaşık %40-50 oranında düştüğünü görebiliyoruz.

Bu İlanı Paylaş