1. Anasayfa
  2. /
  3. Sektörden Haberler
  4. /
  5. Parkurda Başarı Hikayeleri
  6. /
  7. ALP ARGE: “PARKURDA.COM İLE UYGUN TEDARİKÇİYE HIZLA ULAŞIYORUZ”

ALP ARGE: “PARKURDA.COM İLE UYGUN TEDARİKÇİYE HIZLA ULAŞIYORUZ”

Alp Arge Ufuk Tiftik AR-GE Müdürü: “ Parkurda.com ile yüz yüze görüşmeler ilerlediğimiz görüş bulma sürecimizden çok daha kısa zamanda uygun firmaları bulabiliyorsunuz.”

Alp Arge olarak zorunlu sunduğunuz spesifik teknoloji nedir? Bu teknoloji ve uygulama, hangi baskı ve uygulamada kullanılıyor?

Alp Arge Otomotiv Tasarım San. ve Tic. A.Ş 2016 yılında TÜBİTAK Tekno girişim Destek Programı ile kuruldu. AR-GE aşamaları neticesinde ortaya koyduğu özgün tasarım ile şu anda otomotiv yedek parça sektöründe hafif ticari araçların vakum pompalarını üretiyoruz.

Parkurda.com ile ne zaman ve nasıl tanıştınız? Firmanıza yazılabilecek fayda hakkında neler söylersiniz?

Parkurda.com hakkında Tezmaksan’ın değerli ziyaretleri sayesinde bilgi sahibi olduk. En önemli faydası platformu üzerinden tedarik zinciri kurmanız. Parkurda.com’da uygun fiyat, şart koşullarını takip edebiliyorsunuz. Parkurda.com ile yüz yüze görüşmeler yaparak ilerlediğimiz görüşme sürecimizden çok daha kısa zamanda uygun firmaları bulabiliyorsunuz.

Bu platform üzerinden gerçekleştirdiğiniz teklif toplama süreciniz, teklif veren firmalar ve diğer deneyimlerinizi bizimle paylaşır mısınız?

Teklifler hızlı ve açıklayıcı işliyor. Ardından gelen değerlendirme ve aşamasından sonra karar verip fason seri üretim yaptırıyoruz. Tedarik zinciri yönetimi kolay ve hızlı bir şekilde yapabiliyoruz. Parkurda.com sayesinde iki adet tedarikçimiz oldu: Yenigün Makine ve BFM Makine. Şu anda fason parça üretimlerimizi yapan iki tedarikçimize de ilgileri için teşekkür ederiz.

Bu İlanı Paylaş