1. Anasayfa
  2. /
  3. Sektörden Haberler
  4. /
  5. Parkurda Başarı Hikayeleri
  6. /
  7. BFM MAKİNA: “PARKURDA.COM CİROMUZU YÜZDE 15 ARTIRDI”

BFM MAKİNA: “PARKURDA.COM CİROMUZU YÜZDE 15 ARTIRDI”

BFM Makine, Makine Mühendisi Berkay Ayvaz: “Parkurda.com’a katıldıktan yaklaşık iki hafta sonra ilk fason imalat işimizi aldık. Daha yeni bir platform olmasına rağmen kapasitemizi ve ciromuzu %15 civarında artırdığını söyleyebiliriz.”

BFM Makine olarak müşterilerinize sunduğunuz spesifik teknoloji nedir? Bu teknoloji ve uygulama, hangi üretim ortamında ve biçiminde kullanılıyor?

BFM Makine Mühendislik 2020 yılında Eskişehir’de kurulmuş yeni bir firmadır. Firmamız talaşlı imalat sektöründe CNC torna CNC dik işleme tezgahları ile en yüksek kalite standartlarında üretim faaliyetlerini gerçekleştiriyor. Firmamız demir çelik, otomotiv, savunma sanayi, tarım makineleri sektörlerinde faaliyette bulunuyor. Ayrıca sac metal kalıpçılığı sektöründe de faaliyette bulunma çabası içerisindedir.

Parkurda.com ile ne zaman ve nasıl tanıştınız? Firmanıza sağladığı fayda hakkında neler söylersiniz?

Parkurda. com ile bu yılın başında tanıştık. Parkurda.com’a katıldıktan yaklaşık iki hafta sonra ilk fason imalat işimizi aldık. Daha yeni bir platform olmasına rağmen kapasitemizi ve ciromuzu %15 civarında artırdığını söyleyebiliriz.

Yaşadığımız pandemi dönemi ve geleceğin dijital dünyasını düşündüğünüzde parkurda.com firmanız için ne ifade ediyor?

Pandemi dönemiyle birlikte dijital dünyaya daha çok önem verilmesi gerektiğini hem bireysel hem firmalar olarak öğrendik. Tezmaksan’ın parkurda platformu Türkiye’de bir ilki başararak üretim, imalat sanayisine pek çok konuda olduğu gibi Parkuda.com ile de öncülük etmiştir. Firma olarak vizyonumuz zamana ve teknolojiye yenik düşmemek, birlikte gelişerek ilerlemektir. Parkurda.com tam bu vizyonumuza yönelik online bir B2B platform.

Bu platform üzerinden gerçekleştirdiğiniz teklif verme süreci ve satış deneyiminizi bizimle paylaşır mısınız?

Parkurda. com’a kayıt olduktan kısa süre sonra ilk teklifimizi verdik. Saatler içinde teklifimiz onaylandı. Daha sonra işi aldığımız Alp Arge firması ile Tezmaksan aracılığıyla kontak kurduk. Ardından teknik bilgi, termin süresi gibi konularda anlaştık ve üretime başladık. Parkurda.com sayesinde birlikte çalışma fırsatı bulduğumuz Alp Arge firmasına teşekkür ediyor, iş birliğimizin sürmesini diliyoruz.

Bu İlanı Paylaş