1. Anasayfa
  2. /
  3. Sektörden Haberler
  4. /
  5. Parkurda Başarı Hikayeleri
  6. /
  7. CRITICAL TIBBİ ALETLER: “PARKURDA.COM İLE TANIŞMASAYDIK TÜRKİYE’DEN UMUDUMUZU KESMİŞTİK”

CRITICAL TIBBİ ALETLER: “PARKURDA.COM İLE TANIŞMASAYDIK TÜRKİYE’DEN UMUDUMUZU KESMİŞTİK”

Critical Tıbbi Aletler Firma Ortaklarından Samet Ayoğlu ve İlhan Şen, firmaları adına çok memnun oldukları Parkurda.com için “Umarız Parkurda, teknik anlamda çok daha iyi bir noktaya, geliştirici bir yüzeye ulaşır. Parkurda ile tanışmasaydık ticari anlamda Türkiye’den umudumuzu kesmiştik. İyi ki Parkurda.com var” dediler. İşte Critical Tıbbi Aletler Firma Ortakları Samet Ayoğlu ve İlhan Şen ile gerçekleştirdiğimiz röportajımızdan dikkat çeken detaylar:

Critical Tıbbi Aletler olarak müşterilerinize sunduğunuz spesifik teknoloji nedir?

7 Eksen Star marka kayar otomat CNC makinemizle fason olarak tıbbi araç ve gereç imalatı yapmaktayız. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre talepleri karşılama noktasında makinemizin kapasitesi düzeyinde ürünler üretiyoruz.

Tezmaksan’ın Türkiye’nin ilk CNC dijital platformu olarak hayata geçirdiği Parkurda.com ile ne zaman ve nasıl tanıştınız? Firmanıza sağladığı fayda hakkında neler söylemek istersiniz?

Parkurda.com ile “Biz acaba dijital ortamda tedarikçilere, imalatçılara ulaşabilir miyiz, yabancı firmalarla iletişime geçebilir miyiz, B2B formatında fason iş alabilir miyiz” düşüncesiyle arama motorunda ararken tanıştık. Daha önce kişiler veya tanıdık çevremiz üzerinden birtakım iş olanaklarına sahiptik. Şimdi ise Parkurda sayesinde daha fazla, üretici ve tedarikçiye, fason ihtiyaç sahiplerine çok daha hızlı ulaşabilme imkanı sağladı. Bazı firmalarla anlaştığımız, şu an hali hazırda işini yaptığımız firmalar bulunmakta. Parkurda.com bu anlamda Türkiye’de bir ilk. Biz çok başarılı bulduk. Hatta daha çok gelişmesi yönünde isteğimiz var. Umarız Parkurda, teknik anlamda çok daha iyi bir noktaya, geliştirici bir yüzeye ulaşır. Sadece Türkiye içerisinde değil dünyanın her yerinden iş arayan, iş yaptırmak isteyen herkesi bünyesinde toplar. Başarılarının devamını dileriz.

Yaşadığımız pandemi dönemiyle ilgili geleceğin dünyasını düşündüğümüzde Parkurda.com platformu sizin için ne ifade ediyor?

Pandemi dönemi birebir ilişkileri, görüşmeleri ne yazık ki kısıtladı. İster istemez bize de sanal ortamdan bu tip iletişimler sağlamaya imkan verdi. Parkurda.com ise böyle bir dönemde bize iyi bir dayanak ve umut oldu.

Parkurda.com üzerinde gerçekleştirdiğiniz ilanlama sürecini ve anlaşma deneyimini bizimle paylaşır mısınız?

Fiyat tekliflerimizi attıktan sonra Parkurda’dan ilgili arkadaşlar, müşteri temsilcileri çok kibar ve çok anlayışlılar. Müşteriler bizimle iletişime geçmeden önce aracılık görevi görüyorlar. En önemlisi şu anki süreçte bu uygulamalarda Parkurda bizden ücret talep etmiyor oluşu. Tabii bizi Avrupa’daki tedarikçilere ulaştırması açısından zaman içerisinde bir ücret talep etme ihtimaline de olumlu bakıyoruz. Açıkçası Parkurda ile tanışmasaydık Türkiye’den umudumuzu kesmiştik. O yüzden Türkiye üreticileri olarak Parkurda.com’u çok başarılı buluyor ve bizi yurt dışındaki imalatçılarla karşılaştırırsa çok daha iyi noktaya geleceğini düşünüyoruz.

Bu İlanı Paylaş