1. Anasayfa
  2. /
  3. Sektörden Haberler
  4. /
  5. Parkurda Başarı Hikayeleri
  6. /
  7. ESS MAKİNA: “TEKLİF VERME SİSTEMİ OLDUKÇA BASİT VE KULLANIŞLI”

ESS MAKİNA: “TEKLİF VERME SİSTEMİ OLDUKÇA BASİT VE KULLANIŞLI”

Ess Makina ve Mühendislik Sanayi Tic. Ltd. Şti olarak müşterilerinize sunduğunuz spesifik teknoloji nedir? Bu teknoloji ve uygulama, hangi üretim ortamında ve biçiminde kullanılıyor?

ESS Makina olarak klasik talaşlı imalat firması portesinden olabildiğince uzak kalmaya günümüz teknoloji gelişmelerini takip etmeye çalışıyoruz. Müşterilerimize olabildiğince işleri anahtar teslim şeklinde tamamlamaya çalışıyoruz. Örneğin taşlama, özel kaplama veya boya gibi işlemleri dış unsurları da kendi bünyemizde hallederek müşterimizi ilave iş yükünden kurtarmaya çalışıyoruz. Ayrıca spesifik teknolojiden ziyade ülkemizde bulunan büyük sanayi kuruluşlarının yurtdışından getirdiği makine yedek parçalarının Türkiye de imal edilemez algısını yıkmaya çalışarak, bu doğrultuda imalatlar gerçekleştirmeye çalışıyoruz.

Parkurda.com ile ne zaman ve nasıl tanıştınız? Firmanıza sağladığı fayda hakkında neler söylersiniz?

Parkurda.com ile tanışmamız Mart 2021 e dayanıyor. Açıkçası tanışma serüvenimizde bizim bir çabamız olmadı, sevgili Gökçe Hanım’ın bizlere ulaşması sonucunda tanıştık. Açık konuşmak gerekirse herhangi bir beklentimiz olmadan boş bir vaktimizde nasıl bir platformmuş diye merak ederek inceleme üzerine sistemin ince detayları hoşumuza gitti ve daha detaylı şekilde incelemeye başladık. Sonrasında verdiğimiz daha 3.fiyatta Ceviz Pres Döküm ün yetkilisi ile bir teklif üzerine kontakt kurduk ve ilk siparişimizi 600 Adet bir parçanın imalatı üzerine almış bulunduk, umuyoruz ki ilk siparişimizin sorunsuz tesliminden sonra tedarikçilik ilişkimiz kendileri ile ilerleyebilecek potansiyelde.

Yaşadığımız pandemi dönemi ve geleceğin dijital dünyasını düşündüğünüzde Parkurda.com firmanız için ne ifade ediyor?

Parkurda.com firmamız için en başlarda bir anlam ifade etmezken şu anda mesaiye başladığımızda ve gün içerisinde belirli periyotlarla sistemi kontrol ettiğimiz bir konuma geldi. Biz firma olarak parkurda.com ile daha nice güzel işlere imza atacağımıza inanıyoruz ve bizlere inancı aşılayan sevgili Gökçe Hanım’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bu platform üzerinden gerçekleştirdiğiniz ilan yayınlama süreci ve anlaşma deneyiminizi bizimle paylaşır mısınız?

Öncelikle teklif verme sistemi oldukça basit ve kullanışlı, geri bildirimler çok başarılı. Çok basit bilgisayar deneyimi olan birinin bile kullanabileceği bir platform olması bizim gözümüzden artı bir durum.

Bu İlanı Paylaş