1. Anasayfa
  2. /
  3. Sektörden Haberler
  4. /
  5. Parkurda Başarı Hikayeleri
  6. /
  7. GİMSA MAKİNA: “PARKURDA SAYESİNDE FARKLI ŞEHİRLERE KOLAYCA TEKLİFLERİMİZİ İLETİP İLETİŞİM KURABİLDİK.”

GİMSA MAKİNA: “PARKURDA SAYESİNDE FARKLI ŞEHİRLERE KOLAYCA TEKLİFLERİMİZİ İLETİP İLETİŞİM KURABİLDİK.”

Gimsa Makina Firma Ortağı Göksal Uzun “Parkurda sayesinde farklı şehirlere kolayca tekliflerimizi iletip iletişim kurabildik. Sektörde verimliliğimiz Parkurda üyeliğimiz ile daha da arttı.” Uzunlar Gemi Makina İnşaat Sanayi Tic. Limited Şirketi ismi ile tersane sektöründe 15 yılı aşkın devam etmekteyiz. Artık teknoloji çağımızda Gimsa Makina olarak elektrik elektronik kart onarım otomasyon ve talaşlı imalat sektöründe otomotiv savunma sanayi teknolojilerine uygun CMZ 4 Eksenli 10 İNÇ CNC makinalarımızla hizmet vermekteyiz.

90’lı yıllarda Akım Metal A.Ş Holding firmasında çırak olarak başladığım meslek hayatıma daha sonra Cengiz Makina A.Ş. , CVS Roling Mil RTC TEÇ firmaları ile devam ettim. Farklı firmalarda değişik iş tecrübesi ve kendi bilgi birikimimizle Son 1 yıldır ise Gimsa Makina

Parkurda her alan için çok faydalı olduğu gibi bizlere de yeni iş alma fırsatları sundu. Parkurda sayesinde farklı şehirlere kolayca tekliflerimizi iletip iletişim kurabildik. Sektörde verimliliğimiz Parkurda üyeliğimiz ile daha da arttı. Parkurda sayesinde ulaşabildiğimiz müşteri potansiyelimiz de büyük ölçülerde artış gözlemledik. Bizleri böyle güzel ve verimli bir sitede buluşturan Parkurda Ailesine teşekkür ederiz.

Bu İlanı Paylaş