1. Anasayfa
  2. /
  3. Sektörden Haberler
  4. /
  5. Parkurda Başarı Hikayeleri
  6. /
  7. HASTAY MAKİNA: “PARKURDA.COM ’UN ARACILIK HİZMETİ, FASON ÜRETİCİ İLE MÜŞTERİYİ BULUŞTURUYOR”HASTAY MAKİNA: “PARKURDA.COM ’UN ARACILIK HİZMETİ, FASON ÜRETİCİ İLE MÜŞTERİYİ BULUŞTURUYOR”

HASTAY MAKİNA: “PARKURDA.COM ’UN ARACILIK HİZMETİ, FASON ÜRETİCİ İLE MÜŞTERİYİ BULUŞTURUYOR”HASTAY MAKİNA: “PARKURDA.COM ’UN ARACILIK HİZMETİ, FASON ÜRETİCİ İLE MÜŞTERİYİ BULUŞTURUYOR”

Sanayide hizmet veren firmaların bir kısmı kendine tedarikçi ararken bir kısmı da proje ve müşteri edinmek istiyor. Parkurda , sektörün ihtiyacına çözüm bulmak adına ihtiyaç sahiplerini buluşturmaya devam ediyor. Parkurda Hastay Makina ile Tunaylar Baskül’ü buluşturdu.

Hastay Genel Müdürü Ümit Çakıroğlu; Tunaylar firmasından arandık ve randevu günü oluşturduk. Yapılacak işler gizlilik içerdiğinden firmayı direkt kendim ziyaret ettim. Kendileri ile yapılan toplantıda detaylı tanışma fırsatımız oldu. Sonrasında Tunaylar da kurumsal olarak firmamızı ziyaret etti. Numune ve bazı seri üretim parçalarının imalatını bitirip, Tunaylar firmasına teslim ettik. Önümüzdeki dönemde Tunaylar ile birlikte yeni ve devam eden projelerinde; iş partnerliğimizi daha da geliştirmeyi hedefliyoruz. Üretimin içindeki firmalar için kapı kapı dolaşıp müşteri aramak çok zor. Parkurda fason üretim konusunda, proje ve müşteriye ihtiyaç duyan firmaların birbirini bulması konusunda aracılık ediyor. Bence bu aracılık hizmeti, başarılı ve gerekli bir uygulama… Bizim gibi fason çalışan tedarikçi firmalar ile işini yaptırmak isteyen imalatçı firmaların; ihtiyaçlara uygun şartlarda ve seviyeli bir ortamda buluşması, alınacak sonucun daha kaliteli ve daha hızlı ortaya çıkmasına katkı sağlamaktadır.


 

Bu İlanı Paylaş