1. Anasayfa
  2. /
  3. Sektörden Haberler
  4. /
  5. Basında Parkurda
  6. /
  7. HÜRRİYET M.T.A.L: “PARKURDA ZAMANDAN TASARRUF ETTİREN BİR SİSTEM”

HÜRRİYET M.T.A.L: “PARKURDA ZAMANDAN TASARRUF ETTİREN BİR SİSTEM”

Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Alan Şefi Ahmet Hamdi Sevindi, “Parkurda.com’u yerelden ulusala açılan bir kapı olarak görüyoruz. Bizim için farklı bölge ve şehirlerdeki müşterilere ulaşma imkanı sağlayan, böylece mekandan bağımsız biçimde zamandan tasarruf ettiren bir sistem edindik” dedi.

Firmanız hakkında kısa bir bilgi alabilir miyiz?
Hürriyet MTAL 2020 yılında kurulmuş olup, Makine ve Tasarım Teknolojisi Alanı olarak otomotiv, yan sanayi, havacılık, makine imalatı gibi sektörlere hizmet veriyor. Gelişmiş CNC teknolojisini kullanarak piyasaya fason olarak üretim yapıyoruz.

Tezmaksan ile iş birliğiniz ne zaman ve nasıl başladı? Bu iş birliğinden memnun musunuz?
İş birliğimiz, 2015 yılından itibaren Tezmaksan Akademi ile “Eğitime tam destek programı” sayesinde başladı. CNC Operatörünün El Kitabı kitabının ücretsiz dağıtımı ve Yalçın Paslı’nın “Torna ile Şekillenen Hayatlar” seminerini okulumuzda gerçekleştirdikten sonra iş birliğimizi geliştirdik. 2019 yılından itibaren proje kapsamında alınan CNC tezgahlarla da, Tezmaksan’la gelişen ilişkilerimiz hala devam ediyor. Aldığımız CNC tezgahlar performans açısından beklentimizi tam anlamıyla karşılıyor. Eğitime olan desteği ve çözümleri sayesinde
Tezmaksan’la iş birliğinden çok memnunuz ve yakından takip, ediyoruz. Tezmaksan, doğru bir iş ortağı seçimi olduğunu, tecrübe ve desteklerine her ihtiyaç duyduğumuzda bize kanıtladı. Sanayide değer yaratan her türlü projeye desteği için de teşekkür ederiz.

Firmanızın müşterilerine sunduğu spesifik teknoloji nedir? Bu teknoloji ve uygulama, hangi üretim ortamında ve biçiminde kullanılıyor?

Müşterilerimize çok hassas olmasa da “Tersine mühendislik” hizmeti vermekteyiz. Üç boyutlu portatif tarayıcımız ve Tezmaksan sayesinde gelişmiş CNC teknolojisi kullanarak müşterilerimize çözümler sunuyoruz.

Parkurda.com ile ne zaman ve nasıl tanıştınız? Firmanıza kazandırdıkları hakkında neler söylersiniz?

Pandemi dönemiyle Parkurda.com ile tanıştık. Parkurda.com, kısıtlamalardan dolayı yüz yüze müşteri görüşmeleri yapamadığımız dönemde “dijital ortama geçiş” oldu. Biz de her gün, Parkurda.com’un web sayfasını takip ederek ilandaki fason işlerin neler olduğunu, yüz yüze görüşmeden müşteriler ile iletişime geçip değerlendirmelerde bulunduk. En büyük yararı zaman tasarrufu oldu, kısa sürede müşterilere dönüşler yapıldı.

Pandemiyi hatırlayarak ve geleceğin dijital dünyasını düşündüğünüzde, Parkurda.com firmanız için ne ifade ediyor?

Parkurda.com’u bizim için yerelden ulusala açılan bir kapı olarak görüyoruz. Ayrıca sektörümüzün dijitalleşmesi, işlerimizi fazlasıyla kolaylaştırıyor. İhtiyacımız olan ürün ve hizmete ulaşmamız, Tezmaksan’ın yarattığı Parkurda.com sayesinde artık çok daha hızlı oluyor. Tezmaksan bizim için farklı bölge ve şehirlerdeki müşterilere ulaşma imkanı sağlayan; mekandan bağımsız, zamandan tasarruf ettiren bir sistem…

Bu platform üzerinden gerçekleştirdiğiniz ilan yayınlama süreci ve anlaşma deneyiminizi bizimle paylaşır mısınız?

Bir firma ilanının bizim yapacağımız türden işler olduğunu belirledik ve platforma yüklenen dataları indirip inceledikten sonra firma ile iletişime geçtim. Kalite standartlarını rahatça konuşabildiğim bir mesaj sisteminin olması, işleri daha da hızlandırdı, süreçte her şey açıktı. Sonrasında firma ile anlaşma sağladık. Çok kolay şekilde dataları indirip fiyat teklifi hazırlama sürecine girdik. Kısa zamanda hazırlıkları tamamlayarak firmaya ulaştırdık.

Bu İlanı Paylaş