1. Anasayfa
  2. /
  3. Sektörden Haberler
  4. /
  5. Parkurda Başarı Hikayeleri
  6. /
  7. INFATECH METAL: “PARKURDA.COM İLE TALEPLERE HIZLI, DOĞRU VE REKABETÇİ FİYATLAR İLE KARŞILIK BULUYORUZ”

INFATECH METAL: “PARKURDA.COM İLE TALEPLERE HIZLI, DOĞRU VE REKABETÇİ FİYATLAR İLE KARŞILIK BULUYORUZ”

Parkurda.com’u şu an ve gelecekte etkin bir aracı platform olarak değerlendiren Infatech Metal Kurucu Ortağı Sinan Altınküp, “Talaşlı imalat parça taleplerine Parkurda.com ile hızlı, doğru ve rekabetçi fiyatlar ile karşılık bulabiliyoruz” dedi. Tezmaksan’ın fason iş yaptırmak ve almak isteyenleri buluşturan Parkurda.com platformunun iş birliği süreçlerinde kendilerine büyük avantajlar sağladığını aktaran Infatech Metal Kurucu Ortağı Sinan Altınküp, bu platform ile hala tanışmamış ya da ilk defa tercih edecek olan firmalar için akıllardaki soruları yanıtladı. İşte söyleşimizin detayları:

Merhaba Sinan Bey, ilk önce Infatech Metal’i bir tanıyalım. Müşterilerinize sunduğunuz spesifik teknoloji nedir? Bu teknoloji ve uygulama, hangi üretim ortamında ve biçiminde kullanılıyor?

Infatech Metal olarak müşterilerimize fason sac metal işleri ve metal işlerine yönelik kendi geliştirdiğimiz takım taşlama makinesi, sac takip sistemi makinelerini sunuyoruz. Bu işlere ilave olarak yaklaşık bir buçuk yıl önce aldığımız bir kararla yine bu sektörde yaygın olarak kullanılan makinelerin tasarlanması, geliştirilmesi ve imalatına başladık. Takım taşlama makinesi ve sac takip sistemine ilave olarak sac metal sektörüne yönelik yine etkili ve erişilebilir makineler sunacağız

Peki, parkurda.com ile ne zaman ve nasıl tanıştınız? Firmanıza sağladığı fayda hakkında neler söylemek istersiniz?

Sektörünün ilk ve tek yerli ve milli iş platformu olan Parkurda.com ile 2021 yılında ilk deneyimimizi yaşadık. Küçük işlerle Parkurda.com’u denedik ve tekliflere aldığımız. Yanıtların teknik anlamda doğru karşılık bulmasından, tekliflere dönüş hızından, imalatçı firmaların iştahından çok memnun kaldık. Bazı seçici davranmamız gereken durumlarda da bu süreçte edindiğimiz tedarikçilerle yaptığımız birebir talep istekleri de aslında sitenin yarattığı faydaların bir diğer yüzü. Kısacası hem makinelerimizin imalatında hem de fason sac metal işlerinde duyduğumuz talaşlı imalat parça taleplerine Parkurda.com ile hızlı, doğru ve rekabetçi fiyatlar ile karşılık bulabiliyoruz.

Yaşadığımız pandemi dönemi ve geleceğin dijital dünyasını düşündüğünüzde parkurda.com firmanız için ne ifade ediyor?

Pandemi dönemi insanlara uzaktan da çalışılabileceğini ve bazı formalite işler dışında aslında belirli bir merkezde toplanılmaması gerektiğini öğretti. Bu dönemde firmaları ve illeri dolaşarak tedarikçi bulmamız mümkün değildi. Parkurda.com bu işlere aracılık ederek seyahat etmeksizin bu arayışımızı neticelenirdi. Parkurda.com şu an ve gelecekte bizler için etkin bir aracı platform olarak tedarikçi firmalar bulmamızı sağlayacak, belki de ileride bizim de müşteri bulmamızı sağlayacaktır

Bu platform üzerinden gerçekleştirdiğiniz ilan yayınlama süreci ve anlaşma deneyiminizi bizimle paylaşır mısınız?

Platform üzerinden ilanlar, sitenin de yönlendirmesiyle belirli bir sıra ve format ile tamamlanıyor. Arayüz oldukça iyi ve eksiksiz, şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadık. Teknik olarak doğru görsel ve dosyaları paylaşarak, gerekli imalat yöntemlerini, talep ettiğimiz miktar ve hedef fiyatlarımızı belirterek ilanlarımızı kısa bir sürede yayına aldırabiliyoruz. Uygun gördüğümüz teklifleri de eğer olumlu karşılarsak iletişim bilgileri bize ulaştıktan sonra teknik detayları ve temin sürelerini de öğrenip bu noktada da sorun yaşanmıyorsa son noktayı koyup resmi siparişimizi gönderiyoruz.

 

Bu İlanı Paylaş