1. Anasayfa
  2. /
  3. Sektörden Haberler
  4. /
  5. Parkurda Başarı Hikayeleri
  6. /
  7. İSO MAKİNA: “PARKURDA.COM YENİ FİRMALARA ULAŞABİLME KOLAYLIĞI SAĞLIYOR”

İSO MAKİNA: “PARKURDA.COM YENİ FİRMALARA ULAŞABİLME KOLAYLIĞI SAĞLIYOR”

Yurt içi ve yurt dışı müşteri talepleri çerçevesinde viyol kalıpları üreten İSO Makina, pandeminin en yoğun dönemlerinde yeni iş birliklerine kolayca ulaşabilmenin faydasını Parkurda.com sayesinde yaşadı.

Pandemi dönemi kesintisiz satış için yenilikçi çözümlerin, yazılımların ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi. Parkurda.com sayesinde satışlarımız herhangi bir aksama yaşanmadan devam ediyor. İşletmelerin satış süreçlerini dijitalleştiren Parkurda.com İso Makina’ya önemli katkılar sağladı. Tezmaksan dünyada gelişen tüm yeni teknolojileri Türkiye sanayisine entegre etmeyi ve işletmelerin dijital çağa hızla uyum sağlayabilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Tezmaksan bu sayede bizim gibi sanayicilerin küresel çaptaki rekabetçi konumunu sağlamlaştırmayı amaçlıyor.

Bu platform üzerinden gerçekleştirdiğiniz ilan yayınlama süreci ve anlaşma deneyiminizi bizimle paylaşır mısınız?

Firmamız üretici firma olduğundan ilan alan bir yapımız var. Parkurda üzerinden tanıştığımız İstanbul ve Antalya merkezli yeni firmalarla anlaşma ve görüşme süreçleri içerisindeyiz. Bu yeni işler haricinde yine parkurda.com üzerinden birkaç firma ile bir araya gelme şansımız oldu. Talaşlı imalat sanayisine CNC satış, servis, teknolojik danışmanlık, finansman, yazılım ve eğitim konularında hizmet veren Tezmaksan, sektörün farklı ihtiyaçlarını analiz ederek günümüzün getirdiği yeni iş yapış modellerini hizmet kapsamına entegre ediyor. Tezmaksan’ın, üreticilerin inovatif teknolojilerden yararlanmak için geliştirdiği “Parkurda.com”, pandemi döneminde önemli bir başarı örneği olarak dikkat çekiyor. İSO Makina Genel Müdürü Osman Akpınar yaklaşık 1 yıl önce tanıştıkları Parkurda.com ile yeni firmalarla kolayca iletişime geçerek yeni anlaşmalara imza attıklarını şöyle anlatıyor:

Parkurda.com ile ne zaman ve nasıl tanıştınız? Firmanıza sağladığı fayda hakkında neler söylersiniz?

Parkurda ile yaklaşık 1 yıl önce tanıştık. Denizli’de ikamet etmemizden dolayı şehir dışındaki, uzak illerimizdeki firmalara ulaşım ve tanışma kolaylığı sağlıyor. Faydalı ve güzel bulduğum bu uygulamayı da aktif olarak kullanmaktayız.

Yaşadığımız pandemi dönemi ve geleceğin dijital dünyasını düşündüğünüzde parkurda.com firmanız için ne ifade ediyor?

Tabii hemen hemen her firmada olduğu gibi bizim müşterilerimizde pandemiden oldukça olumsuz etkilendi. Fakat Parkurda.com ile dijital ortamdan yeni firmalara ulaşabilmek bize büyük bir avantaj sağladı.

 

Bu İlanı Paylaş