1. Anasayfa
  2. /
  3. Sektörden Haberler
  4. /
  5. Basında Parkurda
  6. /
  7. “PARKURDA.COM YENİ GİRİŞİMLERİN İLK ADIM YERİDİR”

“PARKURDA.COM YENİ GİRİŞİMLERİN İLK ADIM YERİDİR”

Ternplas Genel Müdürü Ergün Toprak: “Parkurda.com üzerinden farklı illerdeki fiyatları karşılaştırabilmek zaman ve fiyat olarak kazanç sağlıyor”

Blog.parkurda.com’un bu ayki fason üretici Ternplas… Parkurda.com’u en aktif kullanan şirketler arasında olan Ternplas; Almanya merkezli bir firma ve üretimini Türkiye’de yapıyor. Tern Plas, çoğunlukla otomotiv, savunma sanayi ve Medikal Sektörlerine üretim yapıyor.

Ternplas Genel Müdürü Ergün Toprak ile yaptığımız söyleşimizde, Enjeksiyon teknolojisini Almanya’dan Türkiye’ye taşıma hedefiyle çalıştıklarını belirten Ergün Toprak , Ternplas için “Bu konuda Almanya’dan aldığı bilgi ve birikimi ile, zorlu özellikle yüksek performanslı plastik ürünler ile Savuna Sanayine ve Medikal Sektörüne hizmet vermeyi hedeflemiştir. “ şeklinde konuştu.

“Farklı şirketlerin bir platformda buluşabilmesi taraflar için büyük avantaj”

Toprak Parkurda.com deneyimleri hakkında şunları söyledi:“Makina parkına verimli yatırım yapmayı hedefliyoruz. Bu konuda kapasiteyi dolduramadığımız makina yatırımından kaçınıyoruz. Veya kapasite doluluk oranına göre belirli işlerimizi tedarikçilere veriyoruz. Bu konuda tek bir platformdan, farklı illerden fiyat alabilmemiz, zaman ve fiyat olarak kazanç sağlıyor.”

Parkurda.com üzerinde firma bilgilerini tam doldurarak dijitalde dünyada ayak izini de çoğaltan Ergün Toprak, firma bilgilerinin doluluğunun önemi hakkında da şunları söyledi:

“Platformu doğru ve verimli kullananlar kazançlı çıkacaktır. Kullanıcılar çoğaldıkça, seçeneğimiz daha fazla seçeneğe erişim avantajına sahip olacağız. Şirketler işletme mantığını doğru ve verimli hesapladığında farklı illerden de teklifler çoğalacağını düşünüyorum. Fiyat teklifi vermeden önce, karşı taraf adına fiyat çok gelir kararından veya mantığından vazgeçmemiz gerekir. Parkurda.com yapılacak girişimlerin ilk adımı haline gelmiştir.”

Bu İlanı Paylaş