1. Anasayfa
  2. /
  3. Sektörden Haberler
  4. /
  5. Teknoloji Kiralama
  6. /
  7. CNC TEKNOLOJİ KİRALAMADA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

CNC TEKNOLOJİ KİRALAMADA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Günümüzde makine tarafında teknolojik yeniliğin süresi 4-5 yıla düşmüş durumda. Bu model ile markalar hem yeni teknolojiye sahip oluyor, hem de kira ödeyerek katma değeri yüksek üretimler gerçekleştiriyor. En az bir aylık en fazla 84 aylık kiralama yapmak mümkün. Proje bittiğinde ve aldığınız yeni iş farklı bir teknoloji gerektirdiğinde tek yapmanız gereken şey; değiştirmek. Ancak firmanızın bu finansman modeline ihtiyacı olup olmadığını anlamanız gerekir.

Eğer üretim süreçleriniz de aşağıdaki sorularla sık sık karşı karşıya kalıyorsanız; Teknoloji Kiralama finansman modeline ihtiyacınız var demektir.

Özellikle proje bazında mı iş yapıyorsunuz ?
Belli sürelerde teknolojini yenileme ihtiyacınız mı oluyor ?
2’nci el makine ve sigorta riski taşımak istemiyor musunuz ?
İşletme sermayesine mi ihtiyacınız var ?
“Teknoloji kiralama” modelinde peşinat gerekmiyor, kira faturaları gider olarak kullanılabiliyor, maliyetler planlanabiliyor, sigorta ve 2. el riski firma dışına taşınıyor. Düşük bakım maliyeti, üretim teknoloji desteği, performans ölçümü ve teknoloji yenileme esnekliği sunan modelle ihtiyaca ve standartlara uygun makine temini, makine bakımlarının düzenli yapılması, operatör eğitimi gibi imkanlar bulunuyor. Makine kurulumuyla kira başlarken, kurulum ve nakliye giderleri, periyodik bakımlar, makine kırılma sigortası, servis giderleri kiraya dahil olarak sunuluyor.

Teknoloji Kiralama yapabilmeniz için aşağıdaki koşulları da firmanızın sağlıyor olması gerekmektedir. Bu koşullar;

Mali verilerinizin değerlendirilebilmesi için en az 1.5-2 yıl bir üretim ve firma geçmişinizin olması
Talaşlı imalat tecrübesi
Yeni kurulan/kurulacak bir firma iseniz senet ve sözleşmeleriniz için kredibilitesi iyi ve borçları düşük olan kefil bir firma gerekmektedir.
Teknoloji kiralama hakkında daha fazla bilgi almak için ;
https://www.tezmaksan.com.tr/cnc-kiralama.php adresini ziyaret edebilirsiniz

Bu İlanı Paylaş