1. Anasayfa
  2. /
  3. Sektörden Haberler
  4. /
  5. Parkurda Başarı Hikayeleri
  6. /
  7. EREZ KALIP: “PARKURDA.COM ÜRÜN VE HİZMETLERDE ULAŞIMIMIZI KOLAYLAŞTIRIYOR”

EREZ KALIP: “PARKURDA.COM ÜRÜN VE HİZMETLERDE ULAŞIMIMIZI KOLAYLAŞTIRIYOR”

Erez Kalıp Makine Mühendisi Ertuğrul Köseler, “Bir yurt dışı işi için ihtiyaç duyduğumuz özelliklerdeki firmayı Parkurda.com sayesinde çok kısa bir sürede bulduk” dedi. Başta fabrikaların bakım atölyelerine yedek parça, dişli, redüktör gibi parçaların imalatını yapmak için kurulan Erez Kalıp Makine Mühendislik Otomotiv San. Tic. Ltd. Şti., ilerleyen süreçte haddehane, çelikhane, maden ocakları, termik santraller gibi pek çok işletmeye yurt içi ve yurt dışında hizmet vermeye başladı. 2017 yılında soğuk dövme imalatı yapmak için ilk adımlarını atan şirket, şu anda otomotiv ve hidrolik sektörü başta olmak üzere pek çok sektörün olmazsa olmaz bir proses ile parçalar üretiyor. “Bunun yanı sıra talaşlı imalat veya sıcak dövme yöntemi ile yapılan pek çok parçada malzeme ve işleme ekonomikliği sağladığımız için tercih ediliyoruz” diyen Erez Kalıp Makine Mühendisi Ertuğrul Köseler, sorularımızı şöyle yanıtlıyor:

Tezmaksan ile iş birliğiniz ne zaman ve nasıl başladı? Bu iş birliğinden memnun musunuz?

Tezmaksan uzun yıllardan beri bildiğimiz ve bizim de makine alımı yaptığımız kalite ve ürün anlamında çizgisini koruyan ve sektörümüzün ihtiyaçları doğrultusunda büyüyen bir firma. Ürünleri ve ürün yelpazelerini biz sanayicilerin ihtiyaçları doğrultusunda genişletmesinden ötürü çok memnunuz ve yakından takip ediyoruz

Yaşadığımız pandemi dönemi ve geleceğin dijital dünyasını düşündüğünüzde Parkurda.com firmanız için ne ifade ediyor?

Pek çok sektör dijitalleşirken, hatta dijitalliği kullanarak pek çok yeni sektörün doğduğu günümüzde bizim sektörümüzünde dijitalleşmesi işlerimizi fazlasıyla kolaylaştırmakta ve ihtiyaç duyduğumuz ürün ve hizmetlere ulaşımımızı ucuzlatmakta ve hızlandırmaktadır.

Bu platform üzerinden gerçekleştirdiğiniz ilan yayınlama süreci ve anlaşma deneyiminizi bizimle paylaşır mısınız?

Bir yurt dışı işi için CNC işleme konusunda destek verebilecek, üç boyutlu ölçüm cihazı olan bir firmaya ihtiyaç duyduk. Çevremizdeki firmalar içerisinde bir arayışa girdik. Arayış sürecinde işleme ve ölçüm hizmeti konusunda ya altyapısı zayıf ya da işleri çok yoğun olmalarından dolayı hizmet veremeyecek firmalara denk geldik. Bu süreçte Parkurda aklıma geldi ve hemen ilanımı girdim. Pek çok dönüş oldu. Firmamıza mesafe olarak çok yakın ve ortak iş arkadaşlarımızın da olduğu bir firma ile numune çalışmalarına başladık. Şimdilik gayet memnunuz.

Bu İlanı Paylaş