1. Anasayfa
  2. /
  3. Sektörden Haberler
  4. /
  5. Parkurda Başarı Hikayeleri
  6. /
  7. FAMA TEKNİK: “PARKURDA.COM TEZMAKSAN’IN ÖNEMLİ BİR BAŞARI HİKAYESİDİR”

FAMA TEKNİK: “PARKURDA.COM TEZMAKSAN’IN ÖNEMLİ BİR BAŞARI HİKAYESİDİR”

Fama Teknik Genel Müdürü Fatih Şakrak, “Parkurda.com’un pandemi döneminde de firmaları bir araya getirerek yeni iş birliklerinin önünü açan bir platformu sektöre kazandırmış olması Tezmaksan’ın önemli bir başarı hikayesidir” dedi.

Türkiye’nin lider takım tezgahı üreticisi Tezmaksan tarafından 2020 yılında hayata geçirilen Türkiye’nin ilk ve tek B2B CNC dijital platformu Parkurda, fason iş yaptırmak isteyenlerle fason iş almak isteyenleri buluşturmak ve internet üzerinden B2B görüşmelere yönelik dijital bir platform sunmaya devam ediyor.

GELECEK DİJİTALDE
Başta KOBİ’ler olmak üzere tüm Türkiye’yi birbirine bağlamak amacıyla hareket eden Parkurda.com’un bu kadar kısa bir sürede geniş network ağına ulaşması sonucu Tezmaksan’ın önemli bir başarı elde ettiğini kaydeden Fama Teknik Genel Müdürü Fatih Şakrak, geleceğin dijital dünya üzerinden şekilleneceğinin altını çizdi.

MÜŞTERİLERİMİZİN SORUNLARINA AKILCI VE İŞLEVSEL ÇÖZÜMLER ÜRETİYORUZ
“Parkurda üzerinden daha fazla iş birliklerine ulaşmamız bizim için çok önemli” diyen Fatih Şakrak, bu doğrultuda firmalarının son teknolojileri müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına ve sorunlarına akılcı, işlevsel çözümler üretebilecek şekilde kullandıklarını ifade etti. Şakrak, sistemin iyi performans ve sıfır hata ile çalışmasını sağladıklarını da önemle vurgulayarak sözlerini şöyle bitirdi:
“Müşterilerimiz ne istediklerini bizlere anlatır, Fama Teknik bu anlatılanların daha işlevsel şeklini tasarlar, onaya sunar ve üretir. Müşterimizin bize ilettiği teknik resim üzerinden karşılıklı olarak mutabık kaldıktan sonra imalat aşamasına çok kısa bir sürede geçtik. Yeni firmalar yeni bilgileri de beraberinde getiriyor.”

Bu İlanı Paylaş