1. Anasayfa
  2. /
  3. Sektörden Haberler
  4. /
  5. Parkurda Başarı Hikayeleri
  6. /
  7. KALIPSAN ALÜMİNYUM: “PARKURDA.COM SAYESİNDE PANDEMİNİN GETİRDİĞİ MESAFE DEZAVANTAJI ORTADAN KALKIYOR”

KALIPSAN ALÜMİNYUM: “PARKURDA.COM SAYESİNDE PANDEMİNİN GETİRDİĞİ MESAFE DEZAVANTAJI ORTADAN KALKIYOR”

Kalıpsan Alüminyum Firma Sahibi İbrahim Şahin: “İş akışı için en önemli nokta diyalog ve firma ziyaretleri. Parkurda.com sayesinde pandeminin getirdiği taraflar arası mesafe dezavantajı ortadan kalkıyor. Firmalar güven duyarak bu platformdan iletişim kuracak ve iş akışlarını sürdürmeye devam edecekler.”

Kalıpsan Alüminyum olarak müşterilerinize sunduğunuz spesifik teknoloji nedir? Bu spesifik teknoloji ve uygulama, hangi üretim ortamında ve biçiminde kullanılıyor?
Kalıpsan Alüminyum sac metal kalıp tasarım-imalat ve ihtiyaç duyulan alaşımlı-alaşımsız ekstrüzyon-levha alüminyum tedariğinde global bir çözüm firmasıdır. Alüminyum alanında dünya genelinde en güvenilir ve lider olan değerli markaların distribütörüdür. Otomotiv, savunma sanayi, enerji sektörü, raylı sistemler başta olmak üzere endüstriyel ve farklı ürün gruplarına ait binlerce ürünü Kalıpsan sayesinde tek bir noktadan tedarik edilebiliyor. Kalıpsan Alüminyum olarak bünyemizde bulunan yüksek teknolojili makina parkuru ile bitmiş ürün ve mekanik işlemeye yönelik tüm müşteri taleplerine hatasız ve en ekonomik şekilde cevap vermekteyiz.

Parkurda.com ile ne zaman ve nasıl tanıştınız? Firmanıza sağladığı fayda hakkında neler söylersiniz ?
Yaklaşık bir ay önce parkurda ’dan mail aldık. Daha önce de merak edip incelemiştim. Üyeliğimizi tamamladık ve sonrasında yayınlanan iş ilanlarını inceleyip teklifler verdik. Parkurda.com sayesinde yeni firmalarla tanışma fırsatımız oluyor.

PARKURDA.COM SAYESİNDE FIRMALAR İŞ AKIŞLARINI SÜRDÜRÜYORLAR
Yaşadığımız pandemi dönemi ve geleceğin dijital dünyasını düşündüğünüzde parkurda.com firmanız için ne ifade ediyor?
Öncelikle parkurda.com’un bu dönem için çok yerinde bir girişim olduğunu düşünüyorum. Kaliteli, güvenilir ve profesyonel olduğunu düşündüğüm bu platform, firmaların iş akışlarını sürdürmeye devam etmelerini sağlıyor. İş akışı için en önemli şey diyalog ve firma ziyaretleri. Parkurda.com sayesinde pandeminin getirdiği taraflar arası mesafe dezavantajı ortadan kalkıyor. Firmalar güven duyarak bu platformdan iletişim kuracak ve iş akışlarını sürdürmeye devam edecekler.

PARKURDA.COM’A GÜNLÜK OLARAK GİRİYORUM
Bu platform üzerinden gerçekleştirdiğiniz teklif verme süreci ve satış deneyiminizi bizimle paylaşır mısınız?
Parkurda.com ’a günlük olarak giriyorum, yayınlanan ilanları inceliyor, işlerin yapılabilirliğini değerlendiriyorum. Sonrasında teklif ver bölümünden teklif veriyor, iletişim bilgileri varsa hızlandırmak adına arıyorum. Varsa fikirlerimi de aktarıyor ve bu sayede iş ile ilgili süreci hızlandırıyorum.

Bu İlanı Paylaş