1. Anasayfa
  2. /
  3. Sektörden Haberler
  4. /
  5. Parkurda Başarı Hikayeleri
  6. /
  7. KOÇ YİĞİT UZ TEKNİK: “PARKURDA İLE BİR ÇOK TEDARİKÇİYİ KOLAYLIKLA MUKAYESE EDEBİLDİK”

KOÇ YİĞİT UZ TEKNİK: “PARKURDA İLE BİR ÇOK TEDARİKÇİYİ KOLAYLIKLA MUKAYESE EDEBİLDİK”

Firmanız hakkında bilgi verebilir misiniz. Daha çok hangi alanlarda üretim yapıyorsunuz?

Firmamız Özel makina imalatı , turbo makinalar, türbin parçaları imalatı yapmakta olup, ağırlıklı olarak enerji ve talaşlı imalat sektöründe faaliyet göstermektedir. Hedefimiz yurtdışı ihracatımızı arttırarak markalaşmaktır.Devam etmekte olan buhar türbini projemiz ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek 2MWh kapasitedeki %100 yerli bir buhar türbinini yıl sonunda devreye almış olacağız.

Parkurda.com üyeliğinizle ilgili neler söylemek istersiniz. Platform hakkında düşünceleriniz nedir?

Platformu teklif vermek , imalat parçalarına tedarikçi bulmak için kullandık. Parkurda üzerinden çok küçük çaplı da olsa 3 farklı firmaya ait numune üretimi sağlayarak müşteriye teslim ettik.

Platform üzerinden kendi imalatımız olan parçalara fiyat ve termin bilgisi aldık. Eğer firmalar ile anlaşabilirsek bu firmalar üzerinden imalat yaptıracağız. 2 hafta öncesinde Samsunda bulunan UMEA Mühendisliğe 100 adetlik Muylu parça işini verdik. Kendileri de üretimimize öncelik vererek aynı hafta içerisinde numuneleri hazırladılar. Değerlendirmekte olduğumuz diğer teklif talepleri ile ilgili de kendileri ile görüşmelere devam etmekteyiz. Daha önce yurtdışında OEM lerin kullandığı B2B portallarını biliyorduk. Ancak bu portallar sadece müşteriye özel idi. Parkurda.com ile bir çok tedarikçiyi teknolojik seviyeleri, erişilebilirlik ve fiyatlandırma konularında kolaylıkla mukayese edebildik. Özellikle imalatçı bulamadığımız pek çok ürüne fiyat alabildik.

Bu İlanı Paylaş