1. Anasayfa
  2. /
  3. Sektörden Haberler
  4. /
  5. Parkurda Başarı Hikayeleri
  6. /
  7. TG TECHNICAL GROUP: “PARKURDA.COM TÜRKİYE’YE İLK İŞİ GETİRDİ”

TG TECHNICAL GROUP: “PARKURDA.COM TÜRKİYE’YE İLK İŞİ GETİRDİ”

PARKURDA.COM İLE TG TECHNİCAL GROUP ALMANYA’DAN 3 BİN 500 PARÇALIK İŞ ALDI!
TG Technical Group Teknik Metal San. ve Tic. A.Ş. Kurucusu ve Yöneticisi Kenan Bulan, yurt dışındaki platformlarla eş değer niteliğinde olan parkurda.com ile Almanya’dan 3 bin 500 parçalık iş aldıklarını açıkladı.

2011 yılında kurulan ve yüzde 100 ihracat bazlı çalışan Technical Group Teknik Metal San. ve Tic. A.Ş., Türkiye’deki faaliyetlerini Türkiye’nin ilk ve tek B2B CNC Dijital Platformu Parkurda.com ile büyütmeye devam ediyor. Türkiye’nin teknoloji partneri TEZMAKSAN’ın tüm dünyadan fason iş yaptırmak isteyenler ile fason iş almak isteyenleri buluşturma amacıyla kurduğu parkurda.com, Avrupa’dan Türkiye’ye ilk işini getirdi.

TG Technical Group’un alüminyum profil (CNC) işlemesi, kalite kontrol, metal parçalar, plastik enjeksiyon parçaları ve kalıbı hattında üretim yaptıklarına dikkat çekerek Avrupa’da 6 ülkeye ihracat gerçekleştirdiklerini belirten Kenan Bulan, güçlü network ağı ile kısa sürede Avrupa’ya açılarak ciddi bir ekonomik değer oluşturması beklenen parkurda.com’un önemine şöyle dikkat çekti:

YURT DIŞI ODAKLI ÇALIŞAN FİRMALAR İÇİN BÜYÜK ŞANS
“Avrupa’da ve Türkiye’de internet üzerinde gelişmiş platformlar aracılığıyla müşterilerimizi buluyoruz. Yurt dışındaki platformlarla eş değer niteliğinde olan parkurda.com ile yakın bir zamanda tanıştık. Üyeliğimizin hemen sonrasında yaptığımız iş üzerinden talepleri almaya başladık. Ve Almanya’dan 3 bin 500 parçalık bir işi ülkemize getirdik.

Böyle platformlar sayesinde Türkiye’de işimizi bu kadar büyüttük. Parkurda.com gibi, firmaları bir araya getirip buluşturan platformların varlığı ve gelişimi çok önemli. Yurt dışı odaklı çalışan firmalar bu platformlar sayesinde daha kolay bir şekilde müşteri bulma şansı elde edebiliyor.”


 

Bu İlanı Paylaş