1. Anasayfa
  2. /
  3. Sektörden Haberler
  4. /
  5. Ayın Fason Üreticisi
  6. /
  7. SDSS SAVUNMA FİRMA SAHİBİ ORHAN SAYILGANOĞLU: “PARKURDA.COM SAYESİNDE YENİ FİRMALAR TANIDIK VE EN ÖNEMLİSİ BİZ DE ŞİRKETİMİZİ TANITTIK.”

SDSS SAVUNMA FİRMA SAHİBİ ORHAN SAYILGANOĞLU: “PARKURDA.COM SAYESİNDE YENİ FİRMALAR TANIDIK VE EN ÖNEMLİSİ BİZ DE ŞİRKETİMİZİ TANITTIK.”

1-Firmanız hakkında bilgi verebilir misiniz? Daha çok hangi alanlarda üretim yapıyorsunuz?

SDSS Savunma Sanayi Makina İmalat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi çeşitli mekanik parçalarının tasarımı ve talaşlı imalatını yaparak, ülke savunma sanayine hizmet vermek amacıyla 2017 yılının son çeyreğinde kurulmuştur. Firmamız, üretim kabiliyetleri ve kaliteden ödün vermeyen sistemiyle Savunma ve Havacılık sektörüne destek olmayı amaç edinmiştir. Firmamız yaptığı ve yapacağı yatırımlarla kısa sürede gelişip büyüyeceğini ve ana sanayide stratejik ortaklıklar kuracağını öngörebilmektedir. Kuruluş yılı 2017 olan genç firmamızın ekip üyeleri uzun süredir sektörün içinde aktif olarak yer almaktadır. Bu sebeple sanayiden gelecek talepleri en kısa ve en doğru çözüm yollarıyla başarılı bir şekilde sonuca ulaştırmak firmamızın en önemli taahhüdüdür. Tasarım ve Ar-Ge faaliyetlerini geliştirerek kendi markası altında savunma sanayi ürünleri üreterek, yurt dışından ithal edilen askeri ürünlerin yerlileştirilmesi ile dışa bağımlılığı azaltma amacıyla faaliyetlerine devam eden firmamız, otomotiv ve enerji sektöründen gelen talepleri de karşılamaktadır.

2-Parkurda.com üyeliğinizle ilgili neler söylemek istersiniz. Platform hakkında düşünceleriniz nedir?

Parkurda platformuna uzun süredir üyeyiz ve yakından takip etmekteyiz. Dijitalleşen dünyada bizim sektörün öncüsü ve tek örneği şu anda. Bir kaç yıl sonra parkurda.com’u Dünya’da devleri arasındaki yerinde göreceğimizi düşünüyorum.

3-Parkuda.com’u hangi amaçla kullandınız? Size platformun ne gibi katkıları oldu.

Parkurda.com’u yakından takip ediyoruz. Bir nevi pazara hâkimiyet katkısı sunuyor, ne gibi işler var? nerede? Kimler üretiyor gibi konularda yol gösterici oluyor. Şuanda bazı işlerle ilgili temaslarımız, görüşmelerimiz sürüyor.Parkurda.com sayesinde yeni firmalar tanıdık ve en önemlisi biz de şirketimizi tanıttık. Pek çok alanda olduğu gibi bizim sektörde de kazanç sağlamak geleceğe yatırımdan geçiyor; parkurda geleceğimize yatırım yapma anlamında bize çok şey kattı.

4-Firma bilgilerinizi tam doldurmanın avantajlarıyla ilgili neler söylemek istersiniz? Müşterilere erişim konusunda neler yaşadınız?

Her şey iletişimle başlar. Firma bilgilerinin tam dolu olması tabi ki bizi tanımak isteyenlere veya aynı şekilde bizim tanımak istediğimiz firmalara kolaylık sağlıyor kolay ve doğru iletişim sağlayabiliyoruz. Bunu sağladığınız için teşekkürler.

5-Şu ana kadar yayınladığınız ilanlar işlerinizi nasıl etkiledi?

Parkurda.com platformuyla iş çevrem genişledi; sosyalleşmemize ve tanınmamıza katkısı oldu. Yeni bağlantılar sağladık. Çeşitli fikir alışverişlerinde bulunduk bununla beraber tabi ki fiyat, piyasa pazar, yetenek araştırması şansı bulduk. Bize katkıları olumlu ilerleyen zamanlarda maddi kazanç olarak da gerçekleşecektir. Diye düşünüyorum.

Bu İlanı Paylaş