1. Anasayfa
  2. /
  3. Sektörden Haberler
  4. /
  5. Basında Parkurda
  6. /
  7. Parkurda “Platformların Geleceği” Seminerinde Örnek Proje Olarak Seçildi

Parkurda “Platformların Geleceği” Seminerinde Örnek Proje Olarak Seçildi

Parkurda, Harward Business Review tarafından düzenlenen “Platformların Geleceği: Daha Fazla Değer Üretmek için İşbirliği” başlıklı seminerde örnek proje olarak anlatıldı.Platform iş modelinin özünü anlama, bu yapıların dinamiklerini çözümleme ve başarılı platformların hikâyelerinden ilham alma hedefiyle Harvard Business Rewiev tarafından geçtiğimiz günlerde düzenlenen Platformların Geleceği: Daha Fazla Değer Üretmek için İşbirliği başlıklı seminerde, talaşlı imalat sanayisine kattığı değerle rol model olan parkurda.com örnek proje olarak paylaşıldı.

HBR Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Serdar Turan’nın sunuculuğunu yaptığı organizasyonda pek çok farklı sektörden platform yapı üzerinden, platformların ekonomiye kattığı değer üzerinden çeşitli sunumlar gerçekleştirildi. Platform yapıların çalışma dinamikleri Mentora Danışmanlık Kurucu Ortağı Şahin Tulga tarafından anlatıldı. Tulga, Türkiye’nin ilk ve tek B2B CNC dijital platformu parkurda.com üzerinden platform yapıların çalışma dinamiklerini paylaştı.

Türkiye’nin ilk B2B CNC dijital platformu olarak parkurda.com talaşlı imalat sektörünün tüm ihtiyaçlarına tek bir platform üzerinden cevap veriyor, işine makine; makinesine iş arayanların hayatını kolaylaştırıyor.

Bu İlanı Paylaş