1. Anasayfa
  2. /
  3. Sektörden Haberler
  4. /
  5. Parkurda Başarı Hikayeleri
  6. /
  7. STOM MÜHENDİSLİK: “PARKURDA.COM TAM İHTİYACIMIZ OLAN SEKTÖR PLATFORMU OLACAK”

STOM MÜHENDİSLİK: “PARKURDA.COM TAM İHTİYACIMIZ OLAN SEKTÖR PLATFORMU OLACAK”

Stom Mühendislik Lider Proje Mühendisi Sefa Mustafa Şeker: “Parkurda.com açıldığı günden beri yakın takipteyiz. Çeşitli bölge ve şehirler ile kurmakta zorlanmış olduğumuz iletişim konusunda, firmamıza büyük fayda sağlamıştır. Bu anlamda firmamızın müşteri ağını genişletme çabasına fırsat sunmuştur.”

Parkurda.com ile ne zaman ve nasıl tanıştınız? Firmanıza sağladığı fayda hakkında neler söylersiniz?
Parkurda.com açıldığı günden beri yakın takipteyiz. Çeşitli bölge ve şehirler ile kurmakta zorlanmış olduğumuz iletişim konusunda, firmamıza büyük fayda sağlamıştır. Bu anlamda firmamızın müşteri ağını genişletme çabasına fırsat sunmuştur. Ayrıca zamanla kullanılabilir hale gelecek olan ‘Eleman İlanları’ ‘Akademi’, ‘Sektörden Haberler’ sayfaları ile tam ihtiyacımız olan bir sektör platformu olacağına inanıyoruz.

SALGIN DÖNEMİNDE DİJİTALLEŞME, ZARARI AZALTIYOR
Yaşadığımız pandemi dönemi ve geleceğin dijital dünyasını düşündüğünüzde parkurda.com firmanız için ne ifade ediyor?
Dünya bu gibi büyük salgın dönemlerini geçmişte de bir şekilde atlatmıştır. Ancak parkurda.com gibi dijitalleşme örnekleri bu dönemleri en az zararla atlatmak için büyük bir fırsat sunmaktadır. Fiziksel temasın en aza indiği sistemler, gelecekte çoğu firma için vazgeçilmez olacaktır. Dünya çapında rastlamış olduğumuz bu tip benzer platformlar, ülkemize doğru kişiler ve hamleler ile entegre olmaya başlamıştır. Ülkemizin üreten kesimi olarak bizlerin de bu sistemleri aktif bir şekilde kullanması ve gelişme ile değişime fayda sağlaması gerekmektedir.

Stom Mühendislik olarak müşterilerinize sunduğunuz spesifik teknoloji nedir? Bu spesifik teknoloji ve uygulama, hangi üretim ortamında ve biçiminde kullanılıyor?
Stom Mühendislik, çeşitli ve güçlü makine parkurunun teknolojik olmasına önem verdiği gibi lisanslı olarak kullanmış olduğu CAD-CAM programları ile imalatı, ileri imalat seviyesine taşımıştır. Dinamik mühendisleri, müşteriler ile koordine bir şekilde tasarımlar, analizler ve ölçümler yapabilmektedir. Günümüz şartlarında zaten talaşlı imalat konusunda, teknolojik sıkıntılar en küçük seviyelere indirgenmiştir. Tasarım, kalite, tedarik veya finans konularında her çeşit teknolojiyi kullanabilmekteyiz ancak müşterilerimizin bizlerden beklentileri artık sadece talaşlı imalat kalitesi ve hızı olmamakla birlikte, makine parkuru teknolojisi de değildir. Her durumda hızlı iletişim kurabilen, çözüme en hızlı şekilde ulaşabilen ve veri bankası düzenli firmalar tercih ediliyorlar. Bugünkü imkanlar doğrultusunda dijitalleşmeyi yakından takip etmek bunları zaten yanında getiriyor. Firmamızın sunmuş olduğu en spesifik teknoloji ise 30 yıllık sektör deneyimi ile günümüz teknolojik gelişmeleri başarılı bir şekilde harmanlayabilmiş olmasıdır.

FİRMALARLA PARKURDA.COM REFERANSIYLA ÇALIŞMAK GÜVEN VERİYOR
Bu platform üzerinden gerçekleştirdiğiniz teklif verme süreci ve satış deneyiminizi bizimle paylaşır mısınız?
Henüz çok yeni olan bu platform gayet başarılı bir şekilde taleplerimizi karşılamaktadır. Tüm iş ilanlarını tek bir sayfada listeleyerek, istenilen teknolojiyi filtreleme özelliği ile adeta samanlıkta iğne bulmak tabirine mıknatıs ile yaklaşılmış. Ayrıca teklif verilmek istenilen firma ile alakalı iletişim bilgilerinin paylaşılmış olması, teknik aksaklıkların önüne hızlı bir şekilde geçmeye ve müşteri ile iletişimi güçlendirmeye yarar sağlamıştır. Parkurda.com referanslı firmalar ile çalışmak, satışta olabilecek soru işaretlerini ortadan kaldırmıştır. Bu sayede hem müşterilerimiz hem bizler olarak Türkiye’nin her noktasına güvenle ulaşabilir konuma gelmekteyiz.

Bu İlanı Paylaş