1. Anasayfa
  2. /
  3. Sektörden Haberler
  4. /
  5. Parkurda Başarı Hikayeleri
  6. /
  7. TE-NC: “PARKURDA.COM BİZE EN DEĞERLİ ŞEYİ, ZAMANI KAZANDIRMIŞ OLDU”

TE-NC: “PARKURDA.COM BİZE EN DEĞERLİ ŞEYİ, ZAMANI KAZANDIRMIŞ OLDU”

TE-NC Genel Müdür Emre Toker: “Fason tedarikçi bulma sürecimizde pazarlama maliyetlerimiz, her şeyden önemlisi ise zaman kaybımız oluyordu. Parkurda.com en değerli şeyi, zamanı kazandırmış oldu. Sektör gereği saniyelerin hesabını yapıyoruz. Teknik destek ekibimiz günlük fason imalatçı arayışı yerine fason firmalarımız ile birlikte vakit geçirerek imalatlarını geliştirme noktasına odaklandılar.”

Firmanızın müşterilerine sunduğu spesifik teknoloji nedir? Bu spesifik teknoloji ve uygulama, hangi üretim ortamında ve biçiminde kullanılıyor?

Ulusal ve uluslararası firmaların talaşlı imalat bölümlerinde bulunduğumuz, üretim metotlarının en salt versiyonundan tam otomasyon sistemlerine kadar talaşlı imalatın tüm normlarını kayıt altına aldığımız 10 yıllık birikime sahibiz. Müşterilerimize daha farklı neler sunabiliriz olgusuna yoğunlaşarak tüm talep ve ihtiyaçları dinleyip, anladık Technological Numerical Control (TE-NC) çatısı altında topladık. Tüm müşterilerimize işlevselliği yüksek CNC makina parkurumuz ile şeffaf, zamanında ve kusursuz üretim hizmeti sunuyoruz. Talaşlı imalat alanında üretim yeteneklerimizin sınırı yok diyebiliriz. Şu anda 1000 metrekare kapalı alanda talaşlı imalatın kalbi diyebileceğimiz Konya sanayisinde faaliyet gösteriyoruz. Konya dışından dahil ettiğimiz tecrübeli mühendislerimiz ve alanında uzman ustalarımız ile çok iyi bir takım oluşturduk. Alanında yetkin takımımız ile müşterilerimize esnek, hızlı ve kurumsal bir yapıda hizmet sunmaktayız.

ARKASINDA TEZMAKSAN’IN OLDUĞUNU ÖĞRENİNCE DİREKT ÜYELİK İŞLEMLERİNİ BAŞLATTIK
Parkurda.com ile ne zaman ve nasıl tanıştınız? Firmanıza sağladığı fayda hakkında neler söylersiniz?

parkurda.com ile yaklaşık 1 ay önce sosyal medya üzerinden tanıştım. Arkasında Tezmaksan’ın olduğunu öğrenince direkt üyelik işlemlerini başlattık çünkü biliyoruz ki Tezmaksan da bizler gibi yerli üretim için emek veriyor. Dışarıdan her ne kadar iş alsak da çoğunlukla iş veren bir firmayız. Fason tedarikçi bulma sürecimizde pazarlama maliyetlerimiz oluyordu, her şeyden önemlisi ise zaman kaybımız oluyordu. Parkurda.com bizim gibi firmalara en değerli şeyi, zamanı kazandırmış oldu. Sektör gereği saniyelerin hesabını yapıyoruz. Teknik destek ekibimiz günlük fason imalatçı arayışı yerine fason firmalarımız ile birlikte vakit geçirerek imalatlarını geliştirme noktasına odaklandılar. Bu da bizim hem kaliteli hizmet alma hem de kaliteli hizmet verme oranlarımızı yükseltmeye başladı şimdiden.

PARKURDA.COM MALİYETSİZ PAZARLAMA EKİBİMİZ OLDU
Yaşadığımız pandemi dönemi ve geleceğin dijital dünyasını düşündüğünüzde parkurda.com firmanız için ne ifade ediyor?

Yeni dünya düzenine kısa sürede uyum sağlayan firmalar pandemi sürecini en az zararla atlattılar. Dijitalleşmenin kaçınılmaz olduğunu tüm sanayicilerimizin kabullenmesi gerekiyor. Alt yapılarını kurmadılarsa artık kurmalılar, hiçbir şey için geç kalınmamıştır. Sıkı bir çalışma ile rakiplerle olan fark en aza indirgenebilir. Parkurda.com sanırım en efektif kullanabileceğimiz dijital yatırımlardan birisi olacak, henüz çok yeni bir sistem fakat arka plandaki başarılı teknik ekip sayesinde gün be gün sistem üzerinde iyileştirmeler yaparak ilerleniyor, biz de elimizden geldiği kadar bu sisteme destek vermek istiyoruz. Özetle parkurda.com pazarlama operasyonlarımızı boşa çıkardı, operasyonel maliyetlerimizi imalatımıza yatırım olarak değerlendirdik. Parkurda.com maliyetsiz pazarlama ekibimiz oldu diyebiliriz.

PARKURDA.COM OPERASYONEL MALİYETLERİMİZİ DÜŞÜRDÜ VE BİZLERE AŞIRI HIZ KAZANDIRDI
Bu platform üzerinden gerçekleştirdiğiniz teklif toplama süreciniz, teklif veren firmalar ve diğer deneyimlerinizi bizimle paylaşır mısınız?

Dışarıdan hizmet aldığımız 5 farklı üreticimiz vardı. Kapasite artırımına devam ediyoruz fakat yine de gelen talepleri karşılamakta zorlanıyoruz. Bu sistem ile tüm Türkiye’deki üreticilere bir gün içerisinde ulaşmış oluyoruz. İlanlarımızı yayına eklediğimiz andan itibaren teklifler sisteme düşmeye başlıyor, firma analizlerini yapıp, gerekli olan bilgileri toparladıktan sonra teklif veren firmalardan bir ya da birkaç tanesini değerlendirmeye alıyoruz. Deneme siparişlerimiz ile süreci başlatıyoruz, kriterlerimize uygun olan firmaları ve deneme siparişlerimizde başarılı olanları parkurda.com üzerinden favori tedarikçiler listesine eklemiş oluyoruz. parkurda.com operasyonel maliyetlerimizi düşürdü ve bizlere aşırı hız kazandırdı. Ülkemiz için faydalı ne varsa biz de varız ve bu sistem de ülkemiz sanayicileri için çok yararlı bir sistem. Hep birlikte bu sistemi geliştirmek, global pazara açmak, ülkemize döviz girdisi sağlamak boynumuzun borcu diye düşünüyorum. Sizlerin nazarında parkurda.com ekibine ve buna sebep olan tüm paydaşlara teşekkür ediyorum.

Bu İlanı Paylaş