TEKNOLOJİ KİRALAMA

Günümüzde uluslararası rekabette yer bulmak için teknolojinizi çok hızlı yenilemeniz gerekiyor. Bu noktada da özellikle proje bazında iş yapan, belli sürelerde teknolojisini yenilemek zorunda olan, ikinci el makina ve sigorta riski taşımak istemeyen ve işletme sermayesi ihtiyacı bulunan sanayiciler gözünü “Teknoloji Kiralama” modeline çevirmiş durumda.

Atölyeniz var ancak işe uygun CNC üretim hattınız yoksa sadece bu işiniz veya benzer işleriniz için CNC teknoloji kiralama modelini kullanabilirsiniz. Teknoloji kiralama operasyonel kiralamanın çok daha ilerisinde bir uygulamadır. Özellikle proje bazlı çalışmalar gerçekleştiren sanayicilerin taleplerine uygun bir model olan teknoloji kiralama modeli makinanın kurulmasıyla başlıyor. Kiralama içerisine kurulum ve nakliye giderleri, periyodik bakımlar, makina kırılma sigortası, servis giderleri de kiraya dahil ediliyor. Bu model özellikle savunma, otomotiv, havacılık gibi teknolojinin yoğun kullanıldığı ve yüksek maliyet gerektiren üretimler için uygundur.

İmalat sanayisinde yaşanan daralma, üretim ve yatırımları etkilerken sektörler teşviklerin yanı sıra yeni finansal model arayışına girdi. Makineleri yapan makineler olarak tanımlanan takım tezgâhları “teknoloji kiralama” finansal modeli ile her markayı kiralayabilirsiniz.

Kiralama 500 Euro’dan başlıyor…
“Özellikle ihracata yönelik üretim yapan işletmeler, hem giderlerini düşürmek hem de teknolojilerini daha sık yenileyebilmek adına makine kiralamaya yöneliyor. Bu yöntem şirketlere büyük avantajlar sağlıyor. İhracat odaklı işletmeler, rekabet edebilmek amacıyla teknolojilerini daha sık aralıklarla yenilemek durumunda oldukları için bu konularda kendilerine destek sağlıyoruz. Kiralama yöntemi ile işletmeler ihtiyacı olan yatırımı çok daha uygun imkanlarla gerçekleştirerek, herhangi bir nakit çıkışı olmadan teknolojisini yenileyebiliyor.”

Teknolojiyi yenileyip, bakımınızı zamanında yapın …
Bu model; özellikle proje bazında iş yapan, belli sürelerde teknolojisini yenilemek zorunda olan, ikinci el makina ve sigorta riski taşımak istemeyen ve işletme sermayesi ihtiyacı bulunan sanayici için fayda sağlıyor. ‘Teknoloji Kiralama’ modelinde peşinat gerekmiyor, kira faturaları gider olarak kullanılabiliyor, maliyetler planlanabiliyor, sigorta ve ikinci el riski firma dışına taşınıyor. Düşük bakım maliyeti, üretim teknoloji desteği, performans ölçümü ve teknoloji yenileme esnekliği sunan modelle; ihtiyaca ve standartlara uygun makina temini, periyodik makina bakımları, operatör eğitimi gibi imkanlar bulunuyor. Makina kurulumuyla kira başlarken; kurulum ve nakliye giderleri, periyodik bakımlar, makina kırılma sigortası, servis giderleri ‘kiraya dahil’ olarak sunuluyor.”

Teknoloji kiralama hakkında daha fazla bilgi almak için;
https://www.tezmaksan.com.tr/teknoloji-kiralama-formu.php adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu İlanı Paylaş