1. Anasayfa
  2. /
  3. Sektörden Haberler
  4. /
  5. Basında Parkurda
  6. /
  7. Tıbbi Aletler Sektörü, Parkurda.com İle Üretici ve Tedarikçisine Daha Kolay Ulaşıyor!

Tıbbi Aletler Sektörü, Parkurda.com İle Üretici ve Tedarikçisine Daha Kolay Ulaşıyor!

Medikal, otomotiv, havacılık ve denizlik alanlarından faaliyet gösteren firmalara tıbbi araç ve gereç imalatı gerçekleştiren Critical Tıbbi Aletler’in, Tezmaksan tarafından hayata geçirilen B2B CNC dijital platformu parkurda.com’u tercih ettiğini duyuran Tezmaksan şu bilgileri paylaştı: “Critical Tıbbi Aletler parkurda.com sayesinde iş bağlantılarını ve süreçlerini daha pratik gerçekleştirirken , B2B formatında aldığı fason işler ile hizmet ağını genişletiyor. Kuruluşundan bu yana teknolojinin güçlü takipçisi olan ve bu yönde attığı adımlar ile takım tezgahları sektörüne öncülük eden Türkiye’nin lider markası Tezmaksan, 2020 yılında hayata geçirdiği parkurda.com ile fason iş yapmak isteyenlerle fason iş almak isteyenleri bir araya getiriyor. Talaşlı imalat sanayisinin güçlerini birleştirdiği, sektörünün ilk ve tek yerli ve milli iş platformu olan parkurda.com, özellikle KOBİ’ler için büyük fırsat olurken, iş hacimlerini büyüterek yeni iş bağlantıları oluşturmayı sağlıyor.”

“parkurda.com bize iyi bir dayanak ve umut oldu”

Fason olarak tıbbi araç ve gereç imalatı yaparak medikal, otomotiv, havacılık ve denizlik alanlarında faaliyet gösteren firmalara hizmet veren Critical Tıbbi Aletler, parkurda.com sayesinde tedarikçi ve imalatçılara daha kolay ulaşıyor. parkurda.com ile tanışmadan hemen önce ticari anlamda umutlarını yitirdiklerini belirten Critical Tıbbi Aletler Firma Ortakları Samet Ayoğlu ve İlhan Şen, “Pandemi dönemi birebir ilişkileri, görüşmeleri ne yazık ki kısıtladı. İster istemez bize de sanal ortamdan bu tip iletişimler sağlamaya imkan verdi. parkurda.com ile ‘Biz acaba dijital ortamda tedarikçilere, imalatçılara ulaşabilir miyiz, yabancı firmalarla iletişime geçebilir miyiz, B2B formatında fason iş alabilir miyiz?’ düşüncesiyle arama motorunda ararken tanıştık. parkurda.com ise böyle bir dönemde bize iyi bir dayanak ve umut oldu. Daha önce kişiler veya tanıdık çevremiz üzerinden birtakım iş olanaklarına sahiptik. Şimdi ise parkurda.com sayesinde daha fazla, üretici ve tedarikçiye, fason ihtiyaç sahiplerine çok daha hızlı ulaşabilme imkanı sağladı. Bazı firmalarla anlaştığımız, şu an hali hazırda işini yaptığımız firmalar bulunmakta” dedi.

“parkurda.com ile tanışmasaydık ticari anlamda umudumuzu kesmiştik”

parkurda.com ile gerçekleştirdikleri ilanlama süreci ve işleyişe dair de bilgi veren Ayoğlu ve Şen şunları söyledi: “Fiyat tekliflerimizi attıktan sonra parkurda.com’dan ilgili arkadaşlar, müşteri temsilcileri çok kibar ve çok anlayışlılar. Müşteriler bizimle iletişime geçmeden önce aracılık görevi görüyorlar. En önemlisi şu anki süreçte bu uygulamalarda parkurda.com bizden ücret talep etmiyor. Tabii bizi Avrupa’daki tedarikçilere ulaştırması açısından zaman içerisinde bir ücret talep etme ihtimaline de olumlu bakıyoruz. Açıkçası parkurda.com ile tanışmasaydık ticari anlamda umudumuzu kesmiştik. O yüzden üreticiler olarak parkurda.com’u çok başarılı buluyor ve bizi yurt dışındaki imalatçılarla karşılaştırırsa çok daha iyi noktaya geleceğini düşünüyoruz. parkurda.com’un ilerleyen süreçte daha çok gelişmesi yönünde isteğimiz var. Umarız parkurda.com, teknik anlamda çok daha iyi bir noktaya, geliştirici bir yüzeye ulaşır. Sadece Türkiye içerisinde değil dünyanın her yerinden iş arayan, iş yaptırmak isteyen herkesi bünyesinde toplar. Başarılarının devamını dileriz.”

Bu İlanı Paylaş