1. Anasayfa
  2. /
  3. Sektörden Haberler
  4. /
  5. Parkurda Başarı Hikayeleri
  6. /
  7. YILMAZ TORNA: “PARKURDA.COM FORMUNU DOLDURAN SANAYİCİ HEM ZAMAN HEM DE MÜŞTERİ KAZANIYOR”

YILMAZ TORNA: “PARKURDA.COM FORMUNU DOLDURAN SANAYİCİ HEM ZAMAN HEM DE MÜŞTERİ KAZANIYOR”

Parkurda sektörün ihtiyacına çözüm bulmak adına sanayici ile fason üreticiyi buluşturdu. Parkurda’nın aracılık hizmetiyle Yılmaz Torna ve BBK Müzik, artık birer imalat partneri… Böylece müşteri arayan fason üretici ve üretimine destek arayan sanayici olarak her iki taraf da kazandı.

Yılmaz Torna olarak yılları aşkın süredir fason üretim gerçekleştiriyoruz. Sanayinin en büyük ihtiyaçlarından biri iletişim… Sanayicinin ve fason üreticinin bir araya gelmesi ve işbirliği için anlaşmaya varması kolay bir süreç değil. Genellikle termin sıkıntısı
olmayan ve uzun vadeli iş yapmak isteyen firmalar, kendilerine uygun partneri bulabilmek için aylarca fizibilite çalışmaları gerçekleştiriyor. Ancak bazen de sanayicinin kapı kapı gezmeye, kendisine uygun partneri aramaya ve soruşturmaya ne imkanı ne de zamanı olmuyor. Sanayide bir zaman sıkıntısı hep var ve olmaya da devam edecek. Üretimin doğası böyle… Uzun yıllardır sektörün içinde olduğumuz için Tezmaksan’ı tanıyor ve çeşitli iletişim kanallarından firmanın uygulamalarını takip ediyoruz. Özellikle yenilikçi ve çözüm sağlayan uygulamalarının takipçisiyiz. Yılmaz Torna olarak kapasitemiz iş almaya müsaitti. Biz de Parkurda.com web sitesinde fason imalatçı arayan üreticiler bizi aradı. Değerlendirmeler sonucunda BBK Müzik ile anlaşma sağladık. Bu şekilde iki taraf da aradığını bulmuş oldu. Tezmaksan’ın bu hizmetinden Yılmaz Torna olarak oldukça memnun kaldık. Umarız ki başka sanayiciler de faydalanır ve böylece iş süreçleri kısalır.


 

Bu İlanı Paylaş